Reklam
Reklamı Gizle

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Gökbel, KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın ‘Ahiliğin Merkezi Kırşehir değil, Kayseri’dir sözlerine doğruluk payı vererek açıklamalarda bulundu. Ahmet Gökbel’in açıklaması Kırşehir Kamuoyunda tepkilere neden oldu.  Gökbel’in ‘Kayseri Üniversitesinin değerli Rektörü’ diye sözlere başlaması her şeyi gözler önüne serdi.

Ahmet Gökbel Kayseri’ye Rektör olmak istiyorsan Kayseri gibi bir kadim şehre bu şekilde yalakalık yaparak bir yere varılmaz. Ahmet Gökbel İki şehri Karşı karşıya getirerek provokatörlük yapıyor. Ekmeğini yediği suyunu içtiği adında ‘Ahi Evran’ olan üniversite de görev yaptığı yere ihanet etmiştir. İhanetin bedeli de bellidir.

İki oğlunu, bir gelinini Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne yerleştirdiği yetmiyormuş gibi oğlu ve gelininin arkadaşlarını da Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne yerleştirdiği söylenmekte.

Buradaki yemen içmen bitti de şimdi de Kayseri’ye mi göz kırpıyorsun? Bu nedenle ne Kayseri’nin ne de başka bir ilin Ahilik merkezine ihtiyacı yoktur. Bunu söyleyen dil ihanet dilidir, hatta nefret ve kin düşmanlığı dilidir. Cumhuriyet savcılarından bu kişi hakkında soruşturma açılmasını beklemekteyiz. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin başında bulunan Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya’dan Kırşehir  halkı açıklama ve derhal Ahmet Gökbel’in görevine son verilmesini beklemektedir. Rektör Karakaya’nın Kırşehir’e hiç bir hizmet vermediği söylenmektedir.

Hiç olmazsa bu şahsı görevden al ki Kırşehir’e faydan olsun. Rektör yardımcısı  Ahmet Gökbel, Ne tarih bilincini nede yaşadığı şehrin kültürünü öğrenmemiştir.

Anahtar Kelime:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.